Ciorba de varză acră, un deliciu de post

ciorba-de-varz.jpg

Ciorba de varză acră, un deliciu de post
Sursa foto: Facebook

Iarna vine cu butoaie pline cu varză murată, motiv pentru care încă o reţetă de post devine preferata gospodinelor până când vor pune pe masa de sărbătoare bucăţile tradiţionale româneşti. Ce zici de o ciorbă de varză acră, cu legume din abundenţă?

Ingrediente

– O varză acră, de mărime medie;

– Un morcov mai mare;

– O ceapă sau un fir de praz, de mărime medie (are o aromă mai puternică);

– Doi cartofi;

– O rădăcină păstârnac

– O ţelină mai mică sau o jumătate ţelină mai mare;

– O  lingură cimbru uscat;

– Un borcan mic (400 ml) de roşii în bullion;

– Un litru si jumătate sau doi litri zeamă de varză, după gust;

– O lingură ulei vegetal

– Pătrunjel, leuştean, frunze de ţelină, după gust.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Cleopatra Stratan, apariţie răvăşitoare pe internet. Fiica lui Pavel Stratan şi-a uimit fanii cu un decolteu ameţitor
Iubita lui What’s Up, primele declaraţii după ce a fost bătută de artist: ”A împins uşa şi mi-a prins degetul”

Loading...

Citește și

  • Eşti în pană de idei pentru o masă „ca la carte"? Iată ce gătesc cititoarele Click! Îţi prezentăm astăzi cinci reţete delicioase, trimise de maestre în bucătărie. O idee de aperitiv, două feluri principale delicioase şi două propuneri pentru un desert gustos. Toate, uşor de preparat şi foarte gustoase. Poftă bună!

  • Ingrediente: 500 g făină, 350 ml apă călduţă, 1 plic drojdie uscată, 1 lingură sare, smântână, caşcaval.

  • Ingrediente aluat: 250 g făină, 125 g unt rece, 2 linguri zahăr pudră, 1 ou. Ingrediente crema de vanilie: 4 gălbenuşuri, 125 g zahăr, 500 ml lapte, 50 g făină, un pliculeţ zahăr vanilat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1