Ciolan glazurat cu miere, la cuptor – Monica Marton

ciolan_cu_mierem.jpg

reteta ingrediente preparare ciolan miere
Ciolan glazurat cu miere, la cuptor

Ingrediente:

800 de grame de carne de porc, ciolan afumat
100 ml de miere
o linguriţă de boia de ardei iute
o linguriţă de ienibahar măcinat
o linguriţă de sare
o linguriţă de piper.

Preparare:

Amestecaţi mierea cu sarea, piperul, pudra de boia şi ienibaharul măcinat şi ungeţi ciolanul cu acest amestec, folosind o pensulă. Puneţi ciolanul în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 2 ore, acoperit cu o foaie de copt. Dacă folosiţi un ciolan prefiert, îl lăsaţi să se perpelească doar o oră. Sunteţi gata! Puteţi să il savuraţi cu o iahnie de fasole, legume gratinate sau ce vă îmbie. Poftă bună!

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1