Chiftele din peşte - Clementina Cojan

Citeste tot despre: 

Ingrediente: 500 g file de peşte dezosat, 2 ouă, 1 ceapă uscată, 2 căţei de usturoi, 3 felii de franzelă, 50 ml lapte dulce, 1/2 legătură pătrunjel verde, 1/2 legătură mărar verde, 4 linguri pesmet, sare, piper, ulei pentru prăjit.

Mod de preparare: Se trec fileurile de peşte prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi căţeii de usturoi.

Se amestecă tocătura cu feliile de pâine înmuiate în lapte şi stoarse bine, cu ouăle bătute, verdeaţa tocată mărunt, sare şi piper după gust.

Din compoziţia obţinută se modelează chiftele, se trec prin pesmet şi se prăjesc în ulei bine încins.

Se scot pe prosoape absorbante. Se servesc ca atare sau cu sos de iaurt.

Poftă bună!


Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete?
Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează
apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi
publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Loading...