Cheesecake cu cireşe, fără preparare termică

Îţi recomandăm cel mai gustos cheesecake cu cireşe pentru zilele calde de vară.

Timp de preparare: 3h 40’
Pentru 12 porţii

Ingrediente

4 căni cireşe înjumătăţite fără sâmburi, proaspete sau decongelate
¾ cană zahăr tos, împărţit
¼ cană 4 linguriţe apă, împărţite
2 linguri amidon
200 g biscuiţi cu graham, de preferabil grâu întreg
½ cană nuci tocate, prăjite
1/3 cană ulei canola
2 pachete de câte 220 g brânză cremă fără grăsime
2 căni iaurt grecesc degresat sau cu vanilie
6 linguri zahăr folosit de cofetari
1 linguriţă esență de vanilie

Mod de preparare
Amestecă cireşele, ½ cană zahăr şi ¼ cană apă într-o cratiţă şi se pune la fiert. Amestecă amidonul cu 4 lingurițe apă şi apoi se pune peste amestectul de cireşe. Dă focul la mediu şi găteşte-le, amestecând incontinuu până când lichidul se îngroaşă şi capătă textura de sirop, timp de aproximativ 1 minut. Apoi ia-l de pe foc.

Afla continuarea modului de preparare pe clickpoftabuna.ro
 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1