Chec cu cacao şi portocale

chec-cu-cacao-si-portocale-580x400.jpg

chec cacao portocale sirop rom
Un desert care nu necesita multa indemanare și care este potrivit alaturi de o ceasca de cafea
clickpoftabuna.ro
Citeste tot despre: 

Portocalele, des întâlnite în dulciuri pot fi folosite la mâncăruri ca o garnitură fină şi uşoară, mai ales în preparatele din peşte, din carne şi din diverse organe. Iar coaja de portocală, cum este şi cazul desertului nostru, se utilizează şi ea, proaspătă sau confiată, atât la mâncăruri cât şi la dulciuri.

Ingrediente (1 chec)

110 g unt
40 ml ulei
40 ml suc de portocale
coaja de la 1 portocală
100 g zahăr
1 praf de sare
1 fiolă esență de vanilie
2 ouă
270 g făină
1 plic praf de copt
3 portocale
2 linguri cacao
200 g nuci mărunțite

Pentru sirop
sucul de la 1 portocală
2 linguri zahăr
2 linguri rom

Află cum se prepară chec cu cacao și portocale pe clickpoftabuna.ro.

Loading...
 
 

Citește și