Cel mai fin desert cu vișine!

Citeste tot despre: 

Vara, ne plac deserturile care nu ne țin mult în bucătărie, cu focul aprins. Din categoria "rafinat, gustos și rapid" îți prezentăm o minunăție de desert!

Ingrediente

Pentru blat

70 g orez expandat, 100 g ciocolată

Pentru umplutură

4 gălbenuşuri, 100 g zahăr, 200 ml frişcă lichidă, 250 g brânză de vaci cremoasă, 1 esenţă de vanilie, 200 g vişine

Preparare

Topeşti ciocolata pe baie de aburi, o torni peste orezul expandat şi amesteci. Îmbraci o formă de tort mai mică cu pereţi detaşabili cu folie de plastic. Torni amestecul şi îmbraci şi pereţii formei, apăsând cu o lingură. Dai la rece ca să se întărească.


Descoperă cum se prepară crema de gălbenușuri pe www.clickpoftabuna.ro


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1