Ce sunt, de fapt, petele roșii din gălbenușul de ou. Tu știi ce mănânci?

Citeste tot despre: 

Le întâlnești adeseori atunci când spargi un ou și nu știi ce să faci, să îl mănânci sau nu? Iată ce reprezintă, de fapt, petele roşii din gălbenuşurile de ou. Tu știai?

Vestea bună e că nu ai niciun motiv de îngrijorare. Micile pete roşiatice apar în timpul fomării oului din cauza unei rupturi la nivelul vaselor de sânge. Cu alte cuvinte, e un lucru normal.  

Motivul apariţiei ar putea alimentaţia găinii sau vârsta ei, însă acestea nu cauzează nicio afecțiune persoanei care consumă alimentul. Medicii susțin că ouăle care conțin aceste mici pete pot fi consumate fără probleme. Însă dacă te deranjează, poți îndepărta punctul cu vârful unui cuțit. 

Cum îți dai seama dacă oul este vechi sau stricat - click aici!

De ce e bine să dormi cu părul prins coc

Cum îngrijeşti părul creţ

Loading...

Citește și

  • Confecţionaţi dintr-o ţesătură rezistentă numită denim, care-i făcea greu de murdărit, dar, în acelaşi timp, uşor de spălat, pantalonii indigo concepuţi iniţial pentru muncitori i-au cucerit pe adolescenţii anilor 1960. Elvis Presley, Marlon Brando sau James Dean au fost printre primii „derbedei” care au purtat pe marile ecrane aceste obiecte de îmbrăcăminte.

  • Potrivit unui studiu recent dat publicităţii, oamenii au început să poarte haine acum 170.000 de ani. La această concluzie au ajuns un grup de cercetători americani care au avut ca obiect de studiu evoluţia păduchilor.

  • Realizatorii clipului de mai jos suţin că metoda lor îţi salvează trei săptămâni in viaţă, asta în cazul în care eşti fericitul părinte al unui bebe plângăcios.