Carne de porc/vită la cuptor cu legume - Busuioc Adriana

Citeste tot despre: 

Ingrediente: carne de vită/porc, legume (roşii, mazăre, usturoi verde şi ceapă verde), caşcaval, suc de roşii, vin alb/roşu (eu am avut doar alb), condimente (eu am pus cimbru, rozmarin şi un amestec care se numeşte „verdeţuri a la Provence").

Mod de preparare: Se căleşte ceapa cu usturoiul şi cu două roşii fără pieliţă. Se adaugă carnea, până se prăjeşte puţin, apoi se adaugă condimentele şi sucul de roşii până scade, apoi vinul.

Se pune totul într-o tavă (eu am folosit una de chec), se adaugă mazărea, încă puţin suc de roşii, şi roşiile întregi.. Se rade caşcavalul şi se dă la cuptor pentru încă 20 de minute.

Poftă bună!

Citeşte şi:

Friptură fragedă cu rozmarin

Chifteluţe

la cuptor

Frigărui

de pui cu legume

Piept de pui cu sos de roşii în crustă de pesmet

Coroniţă

din carne

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete?
Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează
apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi
publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Loading...