Borș de perișoare

Ultima actualizare:

    Borș de perișoare
Borș de perișoare

Ingrediente:

Pentru perișoare:

500 g carne de curcan tocată

2 linguri orez

1 ou

1 ceapă

sare

piper

Pentru borș:

2 l apă

500 ml borș

4-5 roșii cubulețe

1 țelină

1 morcov

150 g năut fiert (opțional)

1 legătură pătrunjel

sare

piper.

Preparare:

Pentru perișoare, amesteci carnea cu ceapa tocată, orezul spălat, oul, sare și piper, după gust. Formezi perișoare cu mâinile umede și le așezi pe un platou. Pui la fiert legumele tăiate, mai puțin roșiile, în apă cu sare. Când au devenit moi adaugi perișoarele formate și după ce se ridică la suprafață pui roșiile și, dacă vrei, boabele de năut. Lași 10 minute să se combine aromele, torni borșul, mai clocotești de câteva ori, apoi oprești focul și presari pătrunjelul tocat fin.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net