Bolognese vegetariene

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Aceasta este varianta vegetariană a clasicei reţete de Bolognese cu carne. Chiar şi „carnivorii“ din familie o vor iubi. E un execelent mod de a introduce legumele în meniu.

Ingrediente

2 linguri ulei măsline1 ceapă tocată1 morcov, tocat1 tulpină de ţelină, tocată3 căţei usturoi, pisaţi500 g ciuperci tocate1 linguriţă oregano1 foaie dafin1 lingură bulionjumătate cană vin roşu400 g suc de roşii300 g roşii zdrobite1 linguriţă zahărsarepiper

Mod de preparare

Încinge uleiul la flacără medie într-o cratiţă mare. Adaugă ceapa şi sotează până când începe să se mai înmoaie. Pune morcovii şi ţelina şi lasă la sotat alte 3 minute.

Adaugă usturoiul şi mai lasă 1 minut. Apoi, pune ciupercile pe care le laşi pe foc încă 5 minute. Presară oregano, pune foaia de dafin, sosul de roşii, bulionul şi vinul şi permite-i compoziţiei să se reducă la jumătate.

Continuarea modului de preparare pe clickpoftabuna.ro 

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net