Bloggeri culinari de la care să te inspiri: pagini de Instagram pe care să le urmărești pentru cele mai delicioase rețete

Pandemia ne-a învățat multe lucruri despre noi, despre răbdare, despre familie și despre unitate. Ba mai mult, am înțeles cu toții să nu spunem, niciodată, niciodată. Aceia dintre noi care nu obișnuiau să gătească au învățat ce presupune arta culinară, iar cei inițiați deja au dorit să treacă la următorul nivel. Instagramul a fost platforma multor persoane care s-au lansat în perioada aceasta, și-au luat inima în dinți și au început să posteze des și chiar să creeze comunități în jurul lor. Ceilalți au avut de unde să se inspire pentru că cel mai important la un creator de conţinut este să aibă imaginație. Noi dorim să-ți prezentăm câteva pagini drăguțe ale unor food bloggeri din România pe care îi apreciem. Când nu știi ce să gătești, uită-te peste Insta Story-urile lor, pe Instagram Tv și ia-ți porția de inspirație necesară.

Prăjiturela aka Mihaela Sava

Pe Prăjiturela o știm de când a apărut la emisiunea Bake Off România. Am prins drag de ea încă de la început, datorită charismei și drăgălășeniei sale. Mihaela are și blog, nu doar pagină de Instagram, unde recent a sărbătorit peste 100.000 de urmăritori. Este renumită pentru tarta din lapte condensat și lime, pentru alivanca moldovenească, pentru Prințesa, cea mai dulce pisicuță, și pentru sinceritatea cu care și-a cucerit urmăritorii.
Într-o lume digitală în care informația este la degetul nostru mic, dar în care viteza își spune cuvântul, creatorii de conţinut și-au dat seama că vizualul face diferența. Iar Prăjiturela face videouri în care explică ingredientele și modul de preparare a bucatelor, face unboxing-uri și recenzii pe bune despre vase pentru gătit, roboti de bucatarie și nu numai. Partea de beauty nu este dată la o parte, așa că dacă vrei să fii la curent cu branduri faine de cosmetice, Prăji este o sursă sigură de inspirație.

Andrea Nutaș

Tare mult ne plac deserturile și grisinele Andreei! Este fresh pe Instagram, noi, cel puțin, am descoperit-o recent, și de atunci continuăm să ne inspirăm de la ea. Toate rețetele pe care le face Andreea le lasă în highlights, unde vei descoperi cea mai bună negresă cu vișine, nu doar simplă, dar și extrem de delicioasă. Biscuiți 100, pulled pork, rețete de paste, ruladă bezea, lava cake și multe altele. Pe lângă toate aceste bunătăți, nu lipsesc preparatele pe care copilașii le pot consuma fără probleme. De aceea, pagina ei de Instagram o să fie o sursă bogată de inspirație pentru mămici și nu numai.

andreeachinesefood aka Andreea Jugănaru

Cine iubește mâncarea asiatică trebuie să-i dea follow Andreei Jugănaru. Nu de alta, dar Andreea pregătește cele mai delicioase și estetice deserturi, iar mâncărurile renumite din îndepărtata Chină sunt deja un firesc pe pagina ei de Instagram. Cum nu prea putem să călătorim momentan, pagina Andreei ne transpune de multe ori în cultura asiatică și ne îmbie la aromele orientale. Pentru cele care încă visează la un curs de cofetar, dar nu și-au luat inima în dinți, această pagină de Instagram vă poate oferi motivația necesară să o faceți. Vizualurile sunt senzaționale, blogul Andreei e o adevărată comoară gastronomică, iar creativitatea ei nu pare să aibă limite.


Sunt foarte multe pagini de Instagram, inclusiv canale de YouTube de unde te poți inspira, iar dacă ai și tu preferații tăi în materie de food blogging, așteptăm comentariile tale.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1