Ardei umpluţi cu brânză de burduf- Alina Bogdan

Ultima actualizare:

    Ardei umpluţi cu brânză de burduf
Ardei umpluţi cu brânză de burduf

Ingrediente: 3 ardei kapia roşii, 350 g brânză de burduf, 2 linguri de smântână, o legătură mărar.

Mod de preparare: Într-un castron se sfărâmă brânza de burduf şi se amestecă cu 2 linguri de smântână.

Mărarul se spală bine, se toacă mărunt şi se adaugă la pasta de brânză. Ardeii se spală, se îndepărtează cotoarele şi seminţele şi se umplu cu compoziţia de brânză. Se foloseşte o linguriţă cu codiţa lungă pentru a putea apăsa bine pasta. Ardeii umpluţi se introduc fiecare într-o pungă, se leagă cu un elastic şi se dau la frigider până a doua zi.

Se taie ardeii de la varf cu ajutorul unui cuţit ascuţit bine. Se şterge cuţitul pe o lavetă de bucătărie după fiecare felie tăiată.

Se aşează pe un platou pe un pat de salată verde. Contrastul de culori este foarte frumos şi gustul minunat.

Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net