Alivenci - Carmen Nadaban

Citeste tot despre: 

Ingrediente: 400 g brânză dulce de vacă, 4 ouă, 4 linguri mălai, 2 linguri făină, 2 linguri smîntână, 1 lingură unt, sare, smîntână pentru servit.

Mod de preparare: cele 4 albuşuri se bat spumă foarte bine. Separat se freacă brânza cu smîntâna şi untul, apoi se adaugă făina şi mălaiul, iar la sfârşit albuşurile bătute spumă.

Se aşează într-o formă de chec şi se dă la cuptor pentru 40 - 45 minute. Se serveşte caldă cu smîntână.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Cuib de viespi

Cornuri

cu şuncă şi caşcaval

Muffins

cu caşcaval şi şuncă

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete?
Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează
apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi
publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Loading...