Alivenci - Carmen Nadaban

Ultima actualizare:

Mod de preparare: cele 4 albuşuri se bat spumă foarte bine. Separat se freacă brânza cu smîntâna şi untul, apoi se adaugă făina şi mălaiul, iar la sfârşit albuşurile bătute spumă.

Se aşează într-o formă de chec şi se dă la cuptor pentru 40 - 45 minute. Se serveşte caldă cu smîntână.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Cuib de viespi

Cornuri

cu şuncă şi caşcaval

Muffins

cu caşcaval şi şuncă

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net