Retete

O colecție a celor mai bune rețete culinare, sfaturi în bucătărie de la bunica, trucuri de la chefi renumiți, secretele gospodinelor pentru alegerea ingredientelor ideale pentru mâncăruri delicioase. Aici găsești rețete de sărbători, rețete de post, rețete de Revelion, rețete de Paște, rețete de Crăciun. Învață cu noi cum să prepari meniuri delicioase cu ajutorul rețetelor de aperitive, ciorbe, fripturi, prăjituri și torturi.

Omleta este unul dintre preparatele cel mai uşor de făcut, dar şi cel mai uşor de ratat. De altfel, odinioară era
Cartofii sunt leguma preferată a tuturor şi nici nu e de mirare, la cât sunt de gustoşi şi de versatili. Pot fi
Tradiţia spune că de Revelion trebuie să mâncăm peşte, pentru a avea prosperitate în noul an şi pentru a „înota“
"Cum gătim sănătos salata de boeuf și cu mult mai puține calorii? Ei bine, secretul stå în maioneză!
Chiar şi în era reţetelor video de pe YouTube şi a blogurilor, cartea de bucate a Sandei Marin rămâne un etalon
Tradiţia spune că de Revelion trebuie să mâncăm peşte, pentru a avea prosperitate în noul an şi pentru a „înota“
Salata care însoţeşte mesele festive se prepară uşor, dacă sunt respectaţi paşii gătirii. Regretatul ziarist,
Crăciunul este o sărbătoare petrecută în familie, iar familiile se reunesc în această zi în jurul unei mese bogate
Vrei să găteşti sarmale însă ţi-e teamă că ar putea să nu-ţi iasă la fel de bune ca ale mamei sau soacrei? În
Piftia e un preparat tradiţional care nu lipseşte de la masa de Crăciun sau de Revelion, însă o întâlnim în
Anul acesta, friptura de Crăciun îți poate ieși perfect, dacă ții cont de câteva sfaturi importante. Pregătirea
În doar 60 de minute puteți pregăti o plăcintă inedită, cu mei și spanac, o combinație la care cu greu ne-am gândi.
Cartofii sunt leguma preferată a tuturor şi nici nu e de mirare, la cât sunt de gustoşi
Cristina Mehedințeanu, pastry chef și trainer la Horeca School, cu o vastă și bogată
De multe ori, pentru mesele de Sărbători se prepară cantităţi impresionante de mâncare.
Simbol al sărbătorilor de iarnă, cozonacul s-a aflat dintotdeauna pe masa festivă de
Chiar dacă astăzi cei mai mulţi preferă să le cumpere din magazine sau de la producători
Slănina de porc este la fel importantă precum carnea animalului. Fie că e folosită pentru
Se apropie sărbătorile de iarnă, Crăciunul și Revelionul, și ne-am dorit să aflăm ce

Pagini