Retete

O colecție a celor mai bune rețete culinare, sfaturi în bucătărie de la bunica, trucuri de la chefi renumiți, secretele gospodinelor pentru alegerea ingredientelor ideale pentru mâncăruri delicioase. Aici găsești rețete de sărbători, rețete de post, rețete de Revelion, rețete de Paște, rețete de Crăciun. Învață cu noi cum să prepari meniuri delicioase cu ajutorul rețetelor de aperitive, ciorbe, fripturi, prăjituri și torturi.

Ce ar fi Paştele fără aroma cozonacilor proaspăt scoşi din cuptor, care inundă casa şi persistă până târziu în
Rețeta gustoasă de azi este: Plăcintă cu fructe uscate
Leurda, sau usturoiul ursului, fiindcă e consumată de urşi când ies din hibernare, conţine carotenoizi, vitaminele
Avea 6 ani când a ars prima carne în bucătăria familiei, în Italia. La 10 ani, gătea deja paste şi punea masa.
Friptura de miel marinat, o delicatesă a mesei de Paşti, este  una din principalele provocări ale
Rețeta gustoasă de azi este Salată de hering cu legume
Drobul este un preparat tradiţional la masa de Paşte din fiecare an. La bază, acesta se face din carne de miel,
Chiar dacă ţii post, nu trebuie să încetezi să te răsfeţi sau să îţi faci poftele. Dacă simţi nevoia de un burger
Tu știi cum se prepară găluștele cu caise? Sunt delicioase, ușor de preparat și un desert numai bun de pregătit
Vă place zmeura? Atunci avem pentru voi un desert cu zmeură bun de te lingi pe degete.
Avem pentru voi o rețetă simplă și delicioasă: chec cu lămâie. Se prepară tare ușor și sigur va fi pe placul celor
Considerat cel mai lung şi mai aspru dintre ­toate posturile de peste an, Postul Paştelui a început la 4 martie şi
În acest sfârșit de săptămână este Sărbătoarea Floriilor, în care este dezlegare la pește
Câştigătoarea noastră se numeşte Dani Boboc. Ea va primi un set de oale Delimano. Dani ne
Rețeta gustoasă de azi este Tort diplomat
Ecleruri cu zmeură şi migdale. Un desert savuros cu care nu ai cum să dai greș în fața
Deliciu cu magiun şi nucă. V-am făcut poftă? Haideți să vedeți cât de ușor se prepară
Avem pentru voi o rețetă super gustoasă de budincă de griș cu portocale. Curioși cum se
Orice demonstraţie culinară trebuie să îmbrace forma unui spectacol! Pentru că bucătăria

Pagini