Retete

O colecție a celor mai bune rețete culinare, sfaturi în bucătărie de la bunica, trucuri de la chefi renumiți, secretele gospodinelor pentru alegerea ingredientelor ideale pentru mâncăruri delicioase. Aici găsești rețete de sărbători, rețete de post, rețete de Revelion, rețete de Paște, rețete de Crăciun. Învață cu noi cum să prepari meniuri delicioase cu ajutorul rețetelor de aperitive, ciorbe, fripturi, prăjituri și torturi.

Este vremea leurdei, şteviei, spanacului, a urzicilor şi a salatelor de tot felul. Este timpul să profităm de ele
Dacă îți place hummusul și vrei să-l faci acasă, află că pentru prepararea lui este nevoie de doar câteva
În doar 60 de minute și cu puțin ajutor de la congelatorul cu foi de plăcinte, puteți realiza un preparat de post
Rețeta gustoasă de azi este Clătite din cartofi.
Mai ales în perioada postului, de multe ori rămânem în pană de idei când vine vorba de meniul zilnic. Fasolea este
Originea gogoşilor este îndelung dezbătută, însă nu poate fi atribuită unui popor, cu certitudine. Churros,
În Postul Paștelui, gospodinele gătesc mâncare de urzici după rețeta bunicii. Iată și un mod de preparare a unui
Buna Vestire sau Blagoveștenia este sărbătorită în fiecare an pe 25 martie, în perioada Postului Mare, fiind una
Dieta vegană exclude alimentele de origine animală – carnea de orice fel peştele, ouăle, lactatele -, precum şi
Mirela Vaida le-a arătat prietenilor virtuali cum face ea ciorba de perișoare cu borș. Prezentatoarea postului
Unul dintre cele mai cunoscute produse româneşti, cu o istorie de peste un secol, este salamul de Sibiu. Inventat
Pandemia ne-a învățat multe lucruri despre noi, despre răbdare, despre familie și despre unitate. Ba mai mult, am
Murarea este una dintre cele mai vechi metode de conservare a alimentelor şi, de obicei,
Cunoscută ca fiind o bucătăreasă de nota 10, Majda Aboulumosha (33 de ani) a făcut
Anna Lesko este o adevărată maestră în bucătărie. Ea își încântă fiul și prietenii cu
Creştinii se află în Postul Paştelui, dar joi, 25 martie, este Bunavestire, zi în care
Din 15 martie, am intrat în Postul Paştelui, considerat cel mai lung şi mai aspru dintre
Și din banalul cartof poți să faci mâncăruri spectaculoase atât ca aspect, cât și ca gust
Chef Cătălin Scărlătescu le-a prezentat gospodinelor reţeta de mucenici munteneşti pe

Pagini