Povestea lui Angus Barbieri, bărbatul care a trăit mai mult de un an fără să mănânce

before-and-after.jpg

Angus Barbieri, un caz unic în medicină
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Angus Barbieri ajunsese atât de obez, încât doctorii i-au spus că nu mai are mult de trăit. Scoţianul de origine italiană cântărea 207 kilograme. Când s-a prezentat la spitalul Royal Infirmary din Dundee, Scoţia, în 1965, Angus avea 27 de ani şi le-a spus doctorilor că ar face orice să slăbească.

Drept urmare, doctorii i-au sugerat o dietă cu apă, timp de 40 de zile. Personalul medical a fost convins că Angus nu va rezista mai mult de 2-3 zile fără să mănânce, aşa că nu mică le-a fost mirarea când tânărul a reuşit reuşit să bată recordul mondial şi să nu se atingă de mâncare timp de 382 de zile! Dieta cu apă este recunoscută pentru beneficiile aduse sănătăţii. Trei zile de post negru, în care bei doar apă, regenerează celulele umane şi cresc munitatea. Când regimul este continuat pe o perioadă mai lungă, organismul începe să se hrănească cu rezervele de grăsime acumulată - deci poţi slăbi repede. Însă, medicii nu recomandă un regim mai lung de 40 de zile, care trebuie ţinut în clinici speciale, unde eşti tot timpul monitorizat. Pe lângă lichide, medicii i-au prescris, totuşi, suplimente pe bază de drojdie şi vitamine. Din a 92-1 zi a dietei i-au dat şi tablete de potasiu, iar din ziua a 345-a au adăugat şi sare.

Citeşte aici povestea incredibă a bărbatului care nu a mâncat un an întreg şi cât a slăbit el în această perioadă.

 

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Actorul Gérard Depardieu este mulţumit de sine. A slăbit 20 kilograme, de la 150 de la 130 kilograme, datorită unei diete-şoc.