Poate aplicația Pokémon Go să ne trateze de stres?

pokemon-click.jpg

aplicatie pokemon stres miscare sanatate
Aplicaţia te ajută să faci mai multă mișcare.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

De când s-a lansat, adică de mai puțin de două săptămâni, un psiholog analizează dacă acest joc după care aleargă toată lumea aduce beneficii și la nivel mental. S-a descoperit că încurajează mișcarea, deci poate ajuta și la slăbit. Însă acum se caută proprietăți pozitive la nivel psihic.

Mai precis, poate aplicația Pokémon Go să ne îmbunătățească activitatea cognitivă? Să ne ajute să scapăm de starea de anxietate, de depresie și de multe alte afecțiuni care ne atacă starea de spirit?

Nu ești familiară cu conceptul de Pokémon Go? Îți explicăm noi. Mai întâi, află că poți descărca aplicația gratuit de pe iTunes și Google Play. Ce trebuie să faci? Nimic mai simplu: să cauți pokemoni digitali în lumea reală.

Ca să prinzi pokemoni, trebuie să ieși afară din casă, să-ți activezi aplicația și să mergi după cum te ghidează telefonul.

Vei putea găsi 151 de pokemoni – în total sunt 721, așa că e foarte posibil să apară și updateuri ale aplicației.

Jucătorii pot descoperi pokémoni, cum sunt Charizard și Pikachu, care sunt ascunși în parc, de exemplu, sau la mal.

Află dacă aplicația Pokémon Go poate să ne trateze de stres pe clickpentrufemei.ro. 

 

Consumă-le când ești stresată! Au efect antigriji
Scapă de stresul de la serviciu prin tehnici simple

 

 

Loading...

Citește și

  • O firmă din Finlanda a scos pe piaţă servicii de lux pentru... ursuleţii de pluş. Teddy Tours Lapland oferă sejururi în patria lui Moş Crăciun, ale căror preţuri variază între 110 şi 170 de euro, relatează Reuters.

  • Ţelină! E doar o legumă de pus în mâncare! Asta e cuvântul care-ţi vine să-l rosteşti când auzi de ea. Însă, este şi o plantă medicinală cu proprietăţi deloc de neglijat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1