Obiceiuri zilnice care previn îmbătrânirea prematură

exfoliere.jpg

piele imbatranire prematura obiceiuri ingrijire frumusete
Nu trebuie să aștepți până încep să devină vizibile liniile fine și ridurile pentru a lua măsuri de precauție, așadar iată care sunt metodele eficiente pe care trebuie să le incluzi în rutina ta zilnică.
www.clickepntrufemei.ro

Pielea va îmbătrâni, este inevitabil, dar dacă îi vei oferi îngrijirea corespunzătoare, poți încetini procesul de îmbătrânire.

Folosește crema cu protecție solară

Expunerea directă la razele soarelui este principalul factor care provoacă accelerarea îmbătrânirii, dar și afecțiuni grave precum cancerul de piele. Folosirea zilnică a cremei cu protecție solară acționează ca o barieră și previne arderile și uscarea excesivă. Recomandate sunt cremele cu un factor de protecție solară de 30, pe care trebuie să le folosești zilnic, indiferent dacă este soare sau nu.

Mănâncă alimente bogate în antioxidanți

Alimentele bogate în antioxidanți au capacitatea de a atenua impactul negativ al radicalilor liberi asupra celulelor, care sunt responsabile de îmbătrânirea accelerată. Mai mult, antioxidanții declanșează procesul de regenerare a celulelor pielii. Fructele și legumele crude conțin cantități mari de antioxidanți.

Decoperă care sunt obiceiurile zilnice care previn îmbătrânirea prematură pe clickpentrufemei.ro

 

3 sfaturi pentru o piele fină ca mătasea

Exfolierea - de ce este necesară și cum se face

loading...
Loading...