Zi-mi unde ai coșuri ca să-ți spun de ce boli suferi

ten_perfect_600x400.jpg

ten, sănătate, boală, coşuri, zonă
Acneea poate semnala anumite dezechilibre interne.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Gândeşte-te pe ce zone ale corpului îți apar cel mai des coșuri, deoarece acestea au o corespondență clară cu organele interne şi îţi pot dezvălui de ce afecţiuni suferi.

Acneea care apare pe restul corpului, în afară de față, chiar și sub forma unor pete, poate semnala anumite dezechilibre interne. Iată despre ce poate fi vorba.

 

Zona 1: Dereglare hormonală

 
Dacă acneea apare de obicei de-a lungul maxilarului sau pe gât, ar putea indica faptul că glandele suprarenale (hormonii aferenți) sunt suprasolicitate.
 
Alte motive: stresul cotidian sau consumul excesiv de zahăr.
 
Coșurile mai pot apărea în astfel de zone și dacă porți bluze cu gulere înalte sau părul îți atinge în mod constant pielea acestei zone.
 

Zonele 2 și 3: Stres

 
Acneea umărului poate fi primul semn că ești suprasolicitată și că sistemul tău imunitar este sensibil și vulnerabil. O altă explicație ar mai fi și bretelele sutienului ori bareta genții, care îți irită pielea. Verifică dacă nu cumva aceasta este cauza.

Află de ce afecţiuni suferi, în funcţie de zona unde-ţi apar coşuri pe clickpentrufemei.ro. 

 

Ce îți spun sânii despre sănătatea ta
Scapă de coșuri în 5 minute cu următoarele ingrediente

 

 

Loading...

Citește și

  • „Cum e viaţa dumneavoastră sexuală?", iată o întrebare pe care medicii de orice specialitate ar trebui să le-o adreseze pacienţilor scrie „The Daily Mail". Informaţiile despre viaţa intimă a pacienţilor ar urma să aducă o serie de indicii despre starea lor generală de sănătate, explică specialiştii.

  • Ştiai că poţi să ai o piele mai suplă, mai catifelată şi mai strălucitoare cu ajutorul unor alimente? Află din rândurile de mai jos care sunt acestea, dar şi cum trebuie să le pregăteşti pentru ritualul de frumuseţe al tenului tău.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1