Unde să te căsătorești, în funcție de zodie

Cu toate visăm la ziua cea mare, în care vom îmbrăca rochia albă de mireasă și vom păși spre altar unde ne așteaptă alesul inimi noastre. Pentru ca acest eveniment să fie cu adevărat deosebit, iată unde ar trebui să ții petrecerea de nuntă!

Berbec

Ești o fire reomantică care și-a planificat până la cel mai mic detaiu nunta. Dacă vrei ca ziua să se ridice la înălțimea așteptărilor tale atunci locația trebuie să fie una deosebită, iar un conac vechi sau chiar un castel este cea mai bună alegere. Te vei simți pentru o zi ca o prințesă, iar ziua va fi mai mult decât perfectă.

Taur

Întotdeauna ți-a plăcut muntele și nu ai ratat nicio escapadă montană alături de prieteni. Pe schiuri te simți în largul tău și adori să auzi păsărelele ciripind prin poienițe. Așadar, acesta este cel mai bun loc pentru o petrecere ca la carte. În plus, peisajul divers al muntelui îți va oferi fotografii de nuntă uluitoare.

Gemeni

 Deși mai greu de realizat, nunta ta ar trebui să aibă loc într-un spațiu deschis cum este un parc. Vei fi înconjurată de flori, iar invitații se vor simți în largul lor, fără să fie constrânși să vină la petrecere în rochii extrem de elegante sau pantofi cu toc.

Află care este locația ideală de nuntă pentru celelalte zodii pe clickpentrufemei.ro.

Loading...

Citește și

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!