Uleiurile naturale care accentuează culoarea bronzului

pexels-photo-361081.jpeg

bronz mentinere piele uleiuri protectie solara
Protecția solară are foarte multe substitute naturale, cele mai multe dintre ele fiind uleiurile care conțin factori de protecție solară .
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Credibil sau nu, dar de când a început să fie folosită protecția solară, numărul de cazuri de melanom a crescut foarte mult la nivel mondial, potrivit unui studiu recent. De aceea, oamenii de știință încă efectează cercetări. Ei vor să stabilească cu exactitate dacă factorul de protecție din creme și loțiuni este într-adevăr sigur.

Uleiul de morcov bio

Uleiul de morcov conține substanțe nutritive esențiale și de aceea poate fi folosit pe piele și pe păr, păstrându-le strălucitoare și sănătoase. În plus, acest ulei încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, stimulează producția de elastină și colagen, accentuând culoarea bronzului. Are factorul de protecție solară între 38 și 40.

Uleiul din semințe de susan

Acest ulei are proprietăți terapeutice și cosmetice, este sursă de vitamina E și potasiu și poate fi aplicat direct pe piele. Datorită efectului de răcorire, uleiul din semințe de susan poate fi folosit și pe păr, nu doar pe tegument. Are SPF-ul 5.

Descoperă care sunt uleiurile naturale care accentuează culoarea bronzului pe clickpentrufemei.ro

 

Cum să ai un bronz de nota 10

4 motive pentru care ar trebui să foloseşti ulei de cocos

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1