Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele

olive-oil-968657_1920.jpg

ulei piele hidratare ten lavandă
Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Fiecare tip de piele are nevoie de un ulei hidratant. Dacă nu îl folosești pe cel corect, tegumentul va avea de suferit, în ciuda faptului că utilizezi produse naturale. Iată care ulei va reda pielii tale fermitatea, strălucirea și catifelarea.

Piele normală

Pielea este expusă zilnic la efectul radicalilor liberi. De asemenea, stilul de viață dezordonat, emoțiile, stresul, alimentație nesănătoasă, toate își lasă amprenta pe tenul nostru. Dacă ai ten normal, poți încerca diferite uleiuri. Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Nu trebuie să aplici același ulei pe întregul corp. El poate fi diferit pe față, gât și restul corpului. Găsește-l pe cel mai bun. El va preveni îmbătrânirea, deshidratarea și pierderea fermității.

Piele uscată

Persoanele care au tenul uscat trebuie să aibă grijă constant de ea. Lipsa hidratării este principala cauză a îmbătrânirii pielii. Dacă ea nu este hidratată, va pierde din ce în ce mai multă apă. Din această cauză, tegumentul are nevoie de un ulei hidratant care să-i mențină elasticitatea și fermitatea.

Recomandate pentru tenul uscat sunt următoarele uleiuri:

Uleiul de migdale: este foarte hrănitor, bogat în vitamina E, și foarte ieftin.
Untul de cacao: Excelent pentru pielea uscată și devitalizată.
Uleiul de avocado: bogat în acizi grași, dă luminozitate și întinerește pielea.
Uleiul de mușcată: Acest ulei stimulează regenerarea pielii și are o mare putere de vindecare. Puteți alege unul sau combinați-le.

 

Află ce ulei ți se potrivește pe clickpentrufemei.ro

 

 

Cum îngrijeşti pielea uscată

 

Cum foloseşti uleiurile esenţiale

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1