Uleiul esențial care previne infecțiile

essential-oils-2918183_1280.jpg

ulei esential manadrine ulei infectii boli hepatice
Uleiul esențial de mandarine bio dezvoltă un perete protector în jurul rănii, împiedicând infectarea.
clickpentrufemei.ro

Mandarinele sunt foarte asemănătoare la culoare, formă și gust cu portocalele, ele devenind preferatele noastre mai ales în sezonul rece. Originare din China, mandarinele au străbătut drumul în America și în Europa și acum Italia este unul dintre cei mai mari producători de ulei esențial de mandarine bio. Așadar, nu doar fructele sunt consumate la nivel mondial, ci și uleiul esențial.

Uleiul esenţial de mandarine bio are proprietăţi puternice, care ajută organismul în multe feluri. Acestea conţin proprietăţi antiseptice – previn infecţiile, antispastice – previn spasmele musculare, îmbunătăţesc circulaţia sângelui. Iată ce alte benefii mai are uleiul esenţial de mandarine bio asupra sănătăţii:

Previne infecţiile

Uleiul esenţial de mandarine bio dezvoltă un perete protector în jurul rănii, împiedicând infectarea. Se pare că substanţele nutritive prezente în ulei (proprietăţile antifungice şi antibacteriene) activează o colecţie de trombocite din sânge şi leucocite care formează o protecţie asupra plăgii, împiedicând microbii să intre în rană şi să dăuneze sănătăţii corpului. 

Îmbunătăţeşte fluxul sangvin

Uleiul esenţial de mandarine bio îmbunătăţeşte, de asemenea, circulaţia sângelui şi a limfei, în special sub piele, menţinând astfel pielea tânără. Această circulaţie îmbunătăţită creşte, de asemenea, temperatura corpului şi ameliorează durerea reumatismului şi a artritei. În plus, uleiul esenţial de mandarine bio întăreşte imunitatea.

Descoperă alte beneficii ale uleiului esenţial de mandarin pe clickpentrufemei.ro. 

 

De ce trebuie să luăm ulei de peşte

Uleiul de jojoba, secretul pielii catifelate

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1