Uite cum să te îmbraci dacă eşti mică de înălţime! 11 reguli de aur

CLIIMA20140519_0063_1.jpg

Femeile mici de statură trebuie să îşi evidenţieze foarte bine talia
Citeste tot despre: 

Eşti mică de înălţime? Află că nu te avantajează orice ţinută. Dimpotrivă. Ţie îţi sunt recomandate hainele care te fac să pari mai înaltă, mai suplă, care îţi accentuează talia şi care îţi pun în valoare picioarele. Iată 11 sfaturi de care să ţii cont atunci când vrei să reînnoieşti garderoba.

1. Alege ţinute care să te avantajeze şi care să creeze iluzia de înălţime. Optează pentru dungi verticale, combinaţii alb-negru sau haine într-o singură culoare.

2. Pentru a-ţi scoate în evidenţă talia, poartă la fuste şi rochii o curea.

3. Evită hainele supraîncărcate, supraaccesorizate, evită detaliile. Optează pentru una sau maximum două culori.

4. Atenţie la cum combini şi asortezi hainele! Dacă alegi un top accesorizat  (paiete, mărgele, printuri florale, figuri geometrice) opteză pentru o pereche de pantaloni sau o fustă într-o singură culoare.

5. Dacă preferi hainele viu colorate şi printate alege modele care să nu încarce forte mult privirile. Optează pentru o rochie printată cu flori mici, delicate, care are o croială clasică. Evită să porţi prea multe accesorii. Look-ul tău trebuie să fie simplu, feminin şi delicat.

6. Nu purta pantaloni tip crop (scurţi deasupra gleznei) pentru că vor da senzaţia de picioare scurte. Dacă îţi plac în mod deosebit, poartă la ei sandale cu toc înalt.

7. Rochiile şi fustele trebuie să fie ori scurte, ori lungi. În nici un caz nu trebuie să aibă o lungime medie (până la genunchi).

8.  Poartă pantaloni cu talie medie şi înaltă, pentru a-ţi evidenţia talia.

9. Când alegi un sacou sau o jachetă ai grija ca nu cumva mânecile să fie prea lungi. Pentru a alege produsul care ţi se potriveşte trebuie să ştii că manşoanele trebuie să atingă încheietura mâinii.

10. Alege curele subţiri, în locul celor late sau oversize. Optează pentru o culoare care să se potrivească cu cea a rochiei, fustei sau pantalonilor. Acest truc va da senzaţia de corp alungit şi picioare mai lungi. 

11. Îmbracă bluze cu anchior în V sau U, pentru a da senzaţia unui corp alungit.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1