Uită de micul dejun dacă vrei să slăbeşti! Mihaela Bilic, sfaturi drastice: ”O cafea cu lapte e de ajuns!”

mihaela_bilic_uita_de_dieta.jpg

 Mihaela Bilic, sfaturi drastice: ”O cafea cu lapte e de ajuns!”
Sursa foto: Facebook

Mihaela Bilic le recomandă persoanelor care vor să slăbească să uite de micul dejun.

În cadrul unui interviu, acesta a abordat un subiect sensibil, ea recomandându-le persoanelor care vor să slăbească să înlocuiască micul dejun cu o cafea cu lapte şi amânând masa până la amiază. 

 ”Ştiu, o să spuneţi că trebuie să luăm micul dejun, că e cea mai importantă masă a zilei. Ei bine, lucrurile s-au schimbat. Corpul nostru se află într-o situaţie absurdă: primeşte mâncare când nu cere, doar pentru că trebuie. E ignorat când îşi doreşte ceva, şi este certat că nu slăbeşte”, a spus ea. 

Citește continuarea articolului, aici! 

Citește și: 

 

De ce nu bea Andra alcool niciodată! Momentul în care s-a făcut de râs în faţa socrilor: ”Au aflat cele mai tari poveşti!

De ce te cerţi cu soţul după naştere şi cum ”stingi” conflictele

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Din programul fiecătui weekend fac parte momentele de relaxare şi de răsfăţ gastronomic: adică o mâncare preferată, gustoasă şi sănătoasă. Desigur, răsfăţul gastronomic începe cu evaluarea caloriile conţinute de ingredientele folosite la prepararea meniului.

  • Pentru a slăbi în mod sănătos, specialiştii americani ne propun o dietă cu 100 de calorii mai puţin şi 2.000 de paşi în plus, în fiecare zi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1