Trucuri vechi ca să arăți ca nouă

pexels-photo-235490.jpg

frumusete trucuri exfoliere inchiderea porilor masca intinerire
Trucurile de frumusețe folosite cu generații în urmă sunt valabile și astăzi, de aceea chiar și cele cele mai moderne femei le-au integrat în ritualul lor de frumusețe.
www.clickpentrufemei.ro

Deși în prezent există o gamă variată de produse cosmetice inovatoare din care poți alege, trucurile de frumusețe folosite cu generații în urmă sunt valabile și astăzi. Chiar și cele cele mai moderne femei le-au integrat în ritualul lor de frumusețe. Le poți încerca și tu!

Exfoliere cu produse din cămară

Pe vremuri, bunicile includeau în ritualul lor de frumusețe exfolierea pielii cu produse din cămară. Exfolierea cu mălai este potrivită pentru orice tip de ten, în special pentru cel gras, deoarece absoarbe sebumul fără să usuce pielea. Ai nevoie de 2 linguri de mălai pe care le poți combina cu miere, ulei de măsline, iaurt, suc de portocale sau zaț de cafea pentru o curățare mai profundă. Masează tenul cu mișcări circulare și clătește cu apă călduță. Folosește acest exfoliant și pentru corp.

Gheață, pentru închiderea porilor

Cu ani în urmă, când nu existau bazele de machiaj cu efect de diminuare a porilor, femeile foloseau acest truc pentru a obține un ten cu porii închiși: își masau fața cu un cub de gheață. Iar atunci când erau pe fugă, după ce își aplicau oja, apelau tot la același truc, ținând mâinile într-un bol cu apă cu câteva cuburi de gheață, preț de 10 secunde.

Descoperă trucurile vechi care te ajută să arăți ca nouă pe clickpentrufemei.ro

 

7 trucuri pentru un machiaj perfect

Trucuri pentru ochi strălucitori

Loading...