Trucuri de frumusețe cu bicarbonat de sodiu

flour-powder-wheat-jar.jpg

trucuri frumusete bicarbonat de sodiu calcaie crapate curatare ten ingrijire piele masti fata
Pregătește o mască care redă strălucirea pielii dintr-o linguriță de bicarbonat de sodiu și o linguriță de ulei de cocos.
clickpentrufemei.ro

E un ingredient aparent banal, folosit cu precădere în bucătărie. Bicarbonatul de sodiu are însă o mulțime de întrebuințări în cosmetică, putând fi folosit în numeroase tratamente de înfrumusețare, atât pentru piele, cât și pentru podoaba capilară.

 

Scade simptomele acneei

Coşurile apar în momentele cele mai nepotrivite, fiind duşmanii tenului de porţelan. Ameliorează erupţiile cu ajutorul bicarbonatului de sodiu, pregătind o mască simplă. Amestecă o linguriţă de bicarbonat cu puţină apă călduţă, până obţii o pastă. Aplică pe zonele cu probleme şi lasă să acţioneze cel puţin 15 minute. Dacă ai tenul uscat, înlocuieşte apa cu o linguriţă de miere. În cazul acneei severe, este recomandat să consulţi un medic dermatolog.

 Şterge punctele negre

Dizolvă o linguriţă de bicarbonat de sodiu în jumătate de linguriţă de apă caldă, astfel încât să obţii o pastă groasă. Întinde-o cu grijă pe zonele cu probleme şi las-o să se usuce 5-10 minute. Clăteşte cu apă călduţă. Pentru un efect sporit, fă tratamentul imediat după duş, atunci când porii sunt deschişi, astfel încât punctele negre să fie mai uşor de îndepărtat.

Descoperă alte trucuri de frumuseţe cu bicarbonat de sodiu pe clickpentrufemei.ro. 

 

De ce trebuie să ţii cont când urmezi o cură de detoxificare?

Produsele de frumuseţe necesare iarna

Loading...