În toamna asta se poartă piele şi dantelă

Citeste tot despre: 

Soarele încă mai străluceşte puternic pe cer, dar toamna se pregăteşte încet-încet să-şi intre în drepturi. E timpul să ne pregătim garderoba pentru zile mai răcoroase. Stilistul Ana Maria Cornea e de părere că toamna aceasta femeile îşi vor putea scoate în evidenţă feminitatea.

"Acest sezon are ca temă renaşterea femeii. Recomand haine uşor de purtat, care se concentrează pe scoaterea în evidenţă a femintăţii. Eleganţa defineşte toamna!", spune stilistul Ana Maria Cornea.

Iată care sunt cele mai importante tendinţe ale noului sezon:

Piele. "Piesele din piele sunt esenţiale pentru garderoba unei femei pasionate de modă. Sunt un «must-have» (trebuie să ai, n.r.) de sezon.

CLIIMA20110917_0098_1.jpg

Bluze, pantaloni, cămăşi, accesorii. Toate pot fi din piele sau cu inserţii din acest tip de material (foto: Shutterstock)

Designerii sunt din ce în ce mai creativi, încorporând acest material în diverse ţinute - costume, trenciuri lungi, fuste din piele combinate cu topuri chic, pantaloni cu inserţii. Rezultatul e un look rafinat".

Dantelă. "Pentru un aer senzual, inocent şi stilat, alege o piesă vestimentară ultrafeminină, dintr-o dantelă fină, bine lucrată sau o rochie realizată doar din câteva aplicaţii de dantelă pe material textil".

Transparenţă. "Cu o cămaşă transparentă nu vei da niciodată greş. O poţi purta cu un sacou pe deasupra, unul chiar din piele".

Imprimeuri. "Sunt prezente într-o mare varie-tate grafică, de la motive tribale, artă abstractă, motive baroce, printuri florale, la jocuri de dungi şi forme cadrilate.

Bucură-te de oferta bogată şi alege doar ce se potriveşte cu personalitatea ta!".

Mantouri. "Piese de bază ale garderobei de toamnă, mantourile sunt prezente în multiple variaţiuni, de la cele cu tăieturi clasice, la cele cu forme extravagante şi chiar poncho-uri, în culori pudrate sau în tonuri vibrante".

Alb-negru. "Nonculorile sunt iar la modă, fie că alegi să porţi clasicul negru într-o cantitate predominantă, fie albul, precum Crăiasa Zăpezilor, în diferite texturi".

La disco, trebuie să străluceşti

Trebuie să ajungi la party şi suferi de un blocaj vestimentar?

O rochie cu paiete supradimensionate sau o jachetă în nuanţe vibrante te vor scoate din impas!

La astfel de efecte optice au apelat Prada şi Marc Jacobs.

Dar piese vestimentare asemănătoare vei găsi în acest sezon în orice magazin.

Galben-muştar, în trend

Colecţii precum cele de la Prada au adus un omagiu celebrilor ani '60, prin mantourile cu talia coborâtă, gulerele rotunde, rochiile în formă de trapez, până deaspupra ghenunchilor.

Pentru iubitoarele de culori vibrante, urmează o veste bună. Roşu, e culoarea-regină a acestui sezon, însă nici galbenul-muştar nu se lasă mai prejos.

Vin puternic în faţă şi albastrul cobalt, portocaliul sau verdele-smarald.

Rochia maxi se reinventează şi accede către o sferă a eleganţei absolute.

Mâneca lungă va deveni un must-have, iar materialul trebuie să fie preţios.

Mai citeşte:

Iată ce trucuri poţi folosi pentru un blond reuşit

Urzica face minuni împotriva celulitei! Vezi şi alte remedii!

Vezi cum arată rochia din hârtie care devine mai interesantă cu cât trece timpul FOTO


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1