Ții regim, dar nu slăbești. Care sunt cauzele?

tipa_dieta_600x400.jpg

dieta slabit alimentatie regim sanatate
Dacă vrei să scapi, în mod sănătos, de peste 3-4 kilograme, apelează la un nutriționist.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Ai încercat toate dietele de care ai auzit, de la cele fanteziste, care îți promit să slăbești 10 kilograme în 7 zile, până la cele mai realiste, care îți propun să slăbești în două, trei până la 12 luni. Totuși, nimic nu pare să dea rezultate. Care ar putea fi cauza?

Sari peste micul dejun

În încercarea de a mânca cât mai puțin sau poate pentru că mereu ești pe fugă dimineața, sari de cele mai multe ori peste micul dejun. Te-ai gândit că o masă în minus este un plus pentru dieta ta? Greșit! Specialiștii în nutriție susțin că cei care iau cu regularitate prima masă imediat după ce s-au trezit mănâncă mai puțin peste zi. De altfel, cercetătorii de la Colegiul din Londra au ajuns la concluzia că cei care sar peste masa de dimineață slăbesc mult mai greu decât cei care iau zilnic micul dejun.

Alergi, dar nu cum trebuie

În unele zile ești atât de ocupată că abia ai timp să te așezi 10 minute pe un scaun înainte de a o lua din nou din loc, ceea ce îți poate da falsa impresie că ai făcut destul sport pe ziua respectivă. Totuși, te trezești că foiala asta obositoare nu te-a ajutat să arzi mai mult de câteva sute de calorii, deși tu ești epuizată. Răspunsul l-au găsit tot oamenii de știință. Se pare că exercițiila cardio - adică intervalele scurte de activitate intensă - sunt cele mai eficiente în lupta cu grăsimile. Deci, încearcă, data viitoare, să iuțești pasul în câteva reprize de câte 3-5 minute pe zi. Iar dacă poți chiar să urmezi unul din programele de exerciții recomandate pentru siluetă, nu ezita să o faci.

Află de ce nu slăbești chiar dacă ții regim pe clickpentrufemei.ro. 

 

Dieta cu cartofi și iaurt – slăbești 5 kg în 3 zile
Scapă de kilogramele în exces cu dieta cu pomelo

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Pentru a slăbi în mod sănătos, specialiştii americani ne propun o dietă cu 100 de calorii mai puţin şi 2.000 de paşi în plus, în fiecare zi.

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1