Spaima prin care a trecut o tânără care ieșise la terasă cu iubitul. Jandarmii l-au percheziționat și au găsit inelul de logodnă

iubitul-perchezitionat.jpg

Jandarmii l-au perchizitionat pe tânăr
Ce ascundea Daniel în buzunar
FOTO: Captura video jandarmerie
Citeste tot despre: 

Moment emoționant, pe o terasă din Năsăud. O tânără și iubitul ei veniseră să bea un suc, însă jandarmi păreau că le-au stricat planurile. Totul s-a terminat cât se poate de minunat. Fata a primit inelul de logodnă.

Oamenii legii aveau o misiune extrem de importantă. Au mers la localul unde se aflau Ariana și Daniel și l-au luat pe sus pe tânăr, l-au pus cu mâinile ridicate pe mașina de intervenție și l-au percheziționat.

Jandarmii l-au percheziționat pe tânăr și au gasit inelul

Ariana s-a speriat foarte rău, crezând că iubitul ei este implicat în ceva grav. Însă, în câteva clipe, totul a ieșit la iveală. Jandarmii au descoperit în buzunarul tânărului o cutiuță de dimensiuni mici în care se afla ceva extrem de valoros: promisiunea unei iubiri pe viață.

-       Vrei să fii soția mea? a întrebat Daniel cu emoție în glas.

-       Da! i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său.

 

fata-a-primit-inelul.jpg

Dragostea pluteste in aer
Ariana a primit inelul de logodnă
FOTO Captura video jandarmeria Nasaud

        Totul fusese pus la cale de către Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni.

Inelul de logodnă a ajuns, ”în siguranță” pe degetul fetei.

Citește și:

Valentina Pelinel a făcut furori cu inelul de logodnă! Cât a costat bijuteria

Inelul de logodnă al Prințesei Eugenie, de două ori mai scump decât al lui Meghan Markle

Loading...
 
 

Citește și

  • Logodnică de profesie! Asta se poate spune despre Jennifer Lopez, care a purtat până acum inele de logodnă în valoare de 13 milioane de dolari. Recent, ea s-a logodit a şasea oară cu Alex Rodriguez.

  • Georgina Rodriguez

    Cristiano Ronaldo a făcut, în sfârşit, pasul cel mare: i-a oferit un inel de logodnă celei care îi este alături de peste doi ani, Georgina Rodriguez. Iar bijuteria este una demnă de logodnica portughezului, fiind estimată la 750.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1