Slăbeşte cu dieta cardiacilor! Regimul durează doar trei zile şi dai jos aproape 5 kilograme

dieta.jpg

Slăbeşte cu dieta cardiacilor! Regimul durează doar trei zile şi dai jos aproape 5 kilograme
Sursa foto: Facebook

Indiferent care este scopul tău - că te-ai mai împlinit după ce ai făcut excese alimentare, sau că vrei să scapi rapid de nişte kilograme pentru a intra în hainele preferate - dieta de trei zile pare soluţia ideală pentru astfel de ”urgenţe”.

Dieta de trei zile este supranumită şi dieta cardiacilor, căci ea este practicată şi în spitalele din afara ţării pe pacienţii cardiaci care trebuie să slăbească urgent înainte de operaţia pe cord. Conform celor care au urmat-o, dieta aceasta poate duce la pierderea a 4,5 kilograme în doar trei zile.

Atenţie, însă! Specialiştii recomandă să nu urmaţi acest regim mai mult de trei zile! Iar pe durata ei, cei care o urmează sunt obligaţi să consume zilnic 8 pahare cu apă.

Citește continuarea articolului, aici.

Citește și: 

Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune

Anca Serea trece prin momente delicate! Problemele de sănătate i s-au agravat în ultimele săptămâni de sarcină

 

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Legume, fructe şi carne de pui, acestea ar fi singurele ingredinete pe care Betty Stroe le poate mânca fără să i se facă rău. Mâncarea chinezească şi sendvişurile cu măr ras sunt preferatele cântăreţei, aceasta gătind de multe ori după propriile reţete.

  • Ediţia franceză a revistei Elle a ales-o pentru coperta sa pe Tara Lynn, un fotomodel care s-a săturat de diete şi a hotărât să pozeze, chiar dacă poartă talia 48!