Sfaturi pentru buze perfecte

lips-1690875_640.jpg

buze hidratare ruj balsam exfoliere
Pentru a avea un chip armonios trebuie să îți îngrijești adecvat buzele, însă din cauza poluării și a cosmeticelor folosite, acestea își pierd culoarea și se aspresc în timp.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Pentru a avea un chip armonios trebuie să îți îngrijești adecvat buzele. Din cauza poluării și a cosmeticelor pe care le folosești, buzele își pierd culoarea și se aspresc în timp. Iată câteva sfaturi pentru a-ți recăpăta frumusețe naturală a buzelor:

Folosește cu moderație rujul

Rujurile conțin ceară, alcool, pigmenți, uleiuri etc. Chimicalele pe care rujurile le conțin nu sunt indicate pentru un contact prelungit cu buzele. Fii atentă la ingrediente atunci când îți cumperui rujuri. Alege rujuri cu unt de shea, ulei de jojoba, vitamina E – elemente naturale care îți mențin buzele hidratate.
Încearcă să nu folosești ruj zilnic, balsamul de buze fiind o opțiune mai bună.

Menține-ți corpul hidratat

Corpul uman conține aproximativ 60% apă. Este evident că hidratarea este esețială, iar dacă nu te hidratezi corespunzător, efectele își vor face apariția pe pielea corpului tău, buzele fiind primele afectate. Trebuie să bei 2-3 litri de apă pe zi, mai ales iarna când tinzi să bei mai puțină apă. Adaugă în dieta ta fructe și legume bogate în apă, precum pepeni, portocale, castraveți, roșii.

Descoperă cele mai bune sfaturi pentru a avea buze perfecte pe clickpentrufemei.ro

 

 

7 sfaturi pentru buze atrăgătoare

Buze crăpate? Începe să le tratezi!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1