Seminţe care te ajută să arzi calorii. 5 tipuri de inclus în dieta ta

shutterstock-407206480.jpg

Seminţe care te ajută să arzi calorii. 5 tipuri de inclus în dieta ta
Sursa foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Ştiai că anumite tipuri de seminţe te pot ajuta să arzi mai repede caloriile assimilate de organism prin alimentaţie? Pentru o dietă echilibrată, include în mesele tale zilnice, pe rând, aceste seminţe.

Sunt extrem de sănătoase, conţin proteine, fibre, zinc, omega 3 şi au marele avantaj că le poţi adăuga în aproape orice preparat. Sunt o sursă excelentă pentru energie şi reprezintă unul dintre inamicii de temut ai kilogramelor în plus.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și: 
Tratament pentru creşterea genelor şi sprâncenelor. 4 trucuri naturale
Seminţe care te ajută să arzi calorii. 5 tipuri de inclus în dieta ta

Loading...

Citește și

  • Bianca Elena, tânăra care ne-a reprezentat la "Miss Universe", din Bahamas, are o siluetă de invidiat, lucru care a ajutat-o să urce pe aceeaşi scenă cu cele mai frumoase 84 de femei din lume.

  • Întrebarea "Andreea, ce mănânci de eşti aşa de slabă", cu varianta "tu mănânci zilnic, sau nu" apare pe buzele tuturor celor care o întâlnesc pe membra trupei Amadeus, Andreea Runceanu. Pentru că, într-adevăr, are o siluetă de invidiat, chiar dacă este şi proaspătă mămică.

  • Blonda din „Land of Jokes” de la ProTV a muncit pentru a pregăti, alături de mama ei, cele mai delicioase bucate pentru masa de Paște. Din păcate, ea se va bucura de ele doar într-o mică măsură. E la cură de slăbire de ceva timp și nu face rabat de la nimic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1