Secretele oamenilor care nu se îngrașă

dieta.jpg

silueta dieta kilograme slabit
Dieta cu supe este ușor de ținut și foarte sănătoasă

Pare că mănâncă tot ce-și doresc, la orice oră din zi și din noapte, nu se omoară cu sportul, iar silueta lor rămâne una de invidiat. Însă nu este chiar așa, căci există câteva secrete care-I fac pe oamenii slabi să rămână așa pe tot parcursul vieții.

Sunt atenți la ce mănâncă

Persoanele slabe sunt atente la ceea ce mănâncă, nu în sensul că stau să numere fiecare calorie pe care o au în farfurie, dar nu fac excese și sunt atenți să nu consume mâncăruri care nu îngrașă. Au un meniu diversificat și sunt persoane care mănâncă multe fructe, legume și porții care nu conțin multe proteine.

Au părinți slabi, și genele sunt doar parțial responsabile

Probabil doar la 30% dintre „slăbănogi” este o moștenire genetic, la restul este vorba despre mediul în care trăiesc, spune James O. Hill, director la Centrul pentru Nutriție de la Universitatea din Colorado.

„Dacă ai crescut mâncând sănătos și făcând sport și ai continuat să ai aceste obiceiuri și la maturitate, asta înseamnă că ai toate șansele să rămi slab pe tot parcursul vieții”, spune acesta.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Din programul fiecătui weekend fac parte momentele de relaxare şi de răsfăţ gastronomic: adică o mâncare preferată, gustoasă şi sănătoasă. Desigur, răsfăţul gastronomic începe cu evaluarea caloriile conţinute de ingredientele folosite la prepararea meniului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1