Scapă definitiv de părul de pe față! Iată cum!

tipa_laser_fata.jpg

epilat definitiv fata fire de par laser scapa de par
Electroliza ajută la distrugerea firelor de păr și a bulbului pilos.
www.clickpentrufemei.ro

Epilarea cotidiană a părului inestetic de pe față, lungă și greoaie, poate fi eficace și permanentă cu ajutorul unor procedee moderne. Află care sunt acestea!

Părul de pe față poate să apară la orice vârstă – iar creșterea firelor de păr se accelerează când echilibrul hormonal e fragil, deci cu cât înaintezi în vârstă. Acasă, poți să scapi de firele rebele cu o pensetă sau cu ață (threading). Dacă însă părul cuprinde suprafețe mai mari, epilarea cu laser și electroliza, realizate de un specialist, pot fi o soluție definitivă. 

Cum să scapi definitiv de părul de pe față: electroliză și mictroliză

Electroliza ajută la distrugerea firelor de păr și a bulbului pilos cu ajutorul unui curent electric și a unui ac. Mictroliza funcționează pe același principiu, dar implică și un microscop medical, precizia fiind de 40 de ori mai mare. În felul acesta, pot fi îndepărtate toate tipurile de păr, de pe toată fața. Singurul dezavantaj este că aceste procedee pot fi dureroase, mai ales atunci când se acționează contra părului de pe buza superioară.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să scapi definitiv de părul de pe față.

Loading...
 
 

Citește și

  • Metode de epilare definitiva acasa

    Uită definitv de lama de ras şi e ceară, pentru a scăpa de părul nedorit! Acum poţi afla care sunt cele mai cunoscute metode de epilare definitivă acasă, nedureroase, deloc costisitoare şi foarte eficiente.

  • Cine nu-şi doreşte să aibă o piele fină şi nişte picioare sexy, pe care toată lumea să le admire? Dacă problema ta este părul nedorit de pe corp, iată câteva metode sigure pentru o piele aşa cum ţi-ai dorit.