Remedii simple pentru a trece uşor peste menstruaţie

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Crampe, stări de nervozitate şi poftă de dulciuri? Nu totul trebuie să se rezume la asta! Iată câteva sfaturi pentru acele zile mai dificile ale lunii.

Bucură-te de o baie relaxantă

Pune un CD preferat şi pregăteşte-ţi o baie cu uleiuri esenţiale sau una cu bule. Lavanda, de exemplu, este considerată a fibenefică în atenuarea simptomelor. Adaugă cam 10 picături la o baie caldă şi relaxează-te timp de 15 minute.

Vitamine şi suplimente

Uleiul de ciuboţica-cucului şi vitamina B6 au fost dintotdeauna folosite de femei pentru ameliorarea simptomelor menstruale. Se găsesc tot felul de suplimente şi calmante speciale, deci trebuie în primul să dai o fugă până la farmacie şi să te consulţi cu o farmacistă. Aceasta îţi poate recomanda ceva strict pentru genul tău de problemă (balonare, retenţie de lichide, dureri abdominale, erupţii cutanate sau chiar schimbări ale stării de spirit).

Uită-te la un film

Dacă nu poţi ieşi afară din cauza disconfortului, răsfaţă-te pe canapeaua ta din sufragerie.Poţi folosi o sticlă cu apă fierbinte sau o pernă electrică, pentru burtă sau partea lombară a spatelui. Căldura ajută mult la diminuarea durerii. Acum te poţi relaxa cu filmul tău preferat!

VEZI AICI ALTE REMEDII

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5