Principale cauze ale despărțirilor

proposing_1163-2289.jpg

cuplu infidelitatea cauze despartire adulter sex divort
Toate cuplurile au mici neînțelegeri, dar când discuțiile sunt zilnice și din ce în ce mai intense, nu este un semn bun.
clickpentrufemei.ro

Când o relație se termină, ambii parteneri suferă. Dar timpul vindecă orice rană. Uneori, motivele pentru care unele cupluri decid că este mai bine pentru amândoi să se despartă sunt minore, poate puerile. Este adevărat că unele greșeli nu pot fi iertate, însă cele mai întemeiate și valide ar trebui să fie următoarele.

 

Infidelitatea

Nu trebuie să existe nicio scuză când unul dintre parteneri a fost infidel. El/ea trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru ce a făcut. Odată ce persoana de alături este înşelată, află acest lucru şi continuă să rămână în aceeaşi relaţie spunând că nu se va mai întâmplă, la un moment dat se va greşi din nou.

Incompatibilitatea

Incompatibilitatea apare între cuplurile de tineri, adulţii fiind deja suficienţi de maturi pentru a lua cea mai bună decizie. Însă nu se ştie niciodată. Este posibil ca după un timp să vă daţi seama că nu sunteţi compatibili şi să decideţi să vă despărţiţi. Nu este un lucru plăcut pentru nici unul, dar poate că aşa este mai bine!

Află alte cauze frecvente pentru care cuplurile se destramă pe clickpentrufemei.ro. 

 

5 trucuri pentru o relaţie mai bună

Aşa faci despărţirea mai uşoară, când locuiţi în aceeaşi casă

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1