Poţi să-ţi faci cremă de faţă pe comandă

Citeste tot despre: 

De multe ori te simţi pierdută în faţa raionului cu creme de faţă. Nu ştii ce ţi se potriveşte cel mai bine, ce tip de ten ai şi ajungi să încerci diverse produse care îşi fac mai mult sau mai puţin efectul. Mai poţi încerca o variantă: crema personalizată.

Tot mai multe saloane de înfrumuseţare mizează acum pe folosirea produselor adaptate fiecărei cliente în parte. Oricât de bune ar fi alte creme de firmă, parcă tot mai mult succes au cele create special pentru tine.

Clinica Med Spa, spre exemplu, îşi invită clientele să fabrice împreună crema care le-ar avantaja cel mai mult. „Avem la dispoziţie creme de bază pentru hidratare, antirid sau purifiante, la care putem adăuga principii active nanotehnologice precum multivitamine, koenzima Q10, vitaminele A, E, extract de baobab sau principii active preţioase precum acid hyaluronic, uree, colagen sau elastină.

La crema de bază se adaugă diverse vitamine

CLIIMA20130302_0093_1.jpg

Crema personalizată se prepară pe loc

Crema se prepară în salon, în urma unei consultaţii computerizate cu Microcamera. Aici vedem exact care sunt nevoile tipului tău de ten, nivel de hidratare, elasticitate, profunzimea ridurilor", spune Iuliana Platiş, specialistă în cadrul Med-Spa. O cutie de 60 ml de cremă costă 50-60 de lei, iar un ser de 10 ml 20-30 de lei.

Biochimistul Aliona Ţinţu din cadru şcolii de machiaj Cotimanis Show spune că aceste creme sunt, totuşi, mai sensibile la păstrare şi au un termen de valabilitate mai scăzut. „Ele nu au conservant sau pot avea unul natural. Prin urmare, sunt predispuse la contaminare. Din acest motiv, mare atenţie atunci când manevraţi recipientul acasă. Nu scoateţi crema din borcan cu mâna, ci folosiţi o spatulă sau un beţişor de urechi, steril. Se păstrează la frigider şi rezistă până la 3 luni", explică biochimistul. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1