Pleci la mare în concediu? Iată ce alimente accelerează bronzul

bronz_600x400.jpg

bronz alimente dieta pigment piele
Betacarotenul, pigmentul din fructe și legume, intensifică bronzul.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Vrei să obții un bronz de invidiat sau să-ți prelungești culoarea aurie a pielii și în toamnă? Îți propunem o dietă care te ajută să-ți menții silueta mult-visată, în timp ce îți „îmbracă“ trupul într-o nuanță de bronz apetisant.

Secretul dietei, o să-ți spunem chiar de la început, constă în alimentele colorate, bogate în betacaroten. Printre acestea se numără ardeii graşi, morcovii, pepenii verde și galben, roşiile, pătrunjelul și varza roşie.

Cum pot acestea să influențeze pigmentul pielii? Se pare că betacarotenul, precursorulvitaminei A, pigmentul din fructe și legume, poate transfera culoare dermului și intensifică bronzul, în timp ce mineralele şi vitaminele „hrănesc“ pielea. Mai mult, ajută organismul să consume multe calorii într-un timp mai scurt.

Îți poți face propriul meniu, în funcție de preferințele culinare. Ca să te ajutăm, îți dăm un exemplu de dietă pe o zi. Tot ce trebuie să faci este să consumi cel puțin un aliment bogat în betacaroten la fiecare masă.

De ce îți recomandăm să urmezi acest program?  În primul rând pentru că este ușor de ținut, mai ales acum, când e sezonul fructelor și legumelor.

Află ce alimente accelerează bronzul pe clickpentrufemei.ro. 

 

Cum te bronzezi în funcție de ten
Trucuri pentru bronzare rapidă

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Legumele şi fructele de vară, de culoare roşie şi oranj, conţin beta-caroten, o vitamină care te ajută să ai un bronz frumos, de lungă durată. Pentru a te bucura de efectele lor trebuie să le consumi cât mai proaspete, sub formă de salate sau de sucuri. Şi încă ceva! Cât timp ţii dieta, evită suplimentele cu provitamina A. Îţi pun sănătatea în pericol!  Iată ce trebuie să mănânci!

  • Dacă vrei să-ţi mai condimentezi un pic viaţa sexuală, află că există alimente, altele decât bine cunoscuta tripletă căpşuni-ciocolată-usturoi, care îţi pot da starea de spirit necesară unei seri... în doi. Uite ce trebuie să savurezi înainte de a merge la „culcare”!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1