Peelingul facial, tratamentul perfect pentru sezonul rece. Revitalizează pielea și o lasă strălucitoare

peeling.jpg

peeling facial
Peelingul poate fi de mai multe feluri și este important de ales cel potrivit tenului tău
foto: Shutterstock

Suprafața pielii este influențată adesea de factori interni (dietă, stres, medicamente) și externi (poluare, razele soarelui, machiaj). Este indicat ca toamna și iarna să vă programați la sesiuni de peeling. Indiferent dacă alegeți un peeling mecanic, chimic sau laser, rezultatul va fi vizibil, iar tenul va fi reîmprospătat, curat și luminos.

Se recomandă aplicarea unui peeling într-o clinică specializată, urmat de un de tratament de hidratare. Astfel, produsele aplicate pe piele vor pătrunde mai adânc, oferind un ten mai sănătos și mai strălucitor. Este vital ca din rutina zilnică de îngrijire să nu lipsească cremele cu protecție  UVA/UVB.

"Peelingul este considerat un tratament de întreținere, nu doar de îngrijire, deoarece prin înlăturarea celulelor moarte ale pielii se stimulează sinteza de fibre noi de elastină și colagen. Așadar, peelingul ajută la regenerarea pielii, la diminuarea petelor de pigmentare, dar și la reducerea liniilor și a ridurilor fine. De asemenea, peelingul este indicat si pentru pielea cu tendințe acneice si cu pori dilatați", a explicat Violeta Vîlsan, specialist cu 15 ani experiență în domeniul cosmeticii.

Tot ea a mai spus cât de mult contează să întreținerea frumuseții chiar și la tinerețe. "Natura îți oferă fața pe care o ai la vârsta de 20 de ani. Viața îți modelează fața la 30 de ani. Dar la 50 de ani îți primești fața pe care o meriți”, spunea celebra Coco Chanel, iar timpul ne demonstrează că avea dreptate. Pe acest pricipiu se bazează și Violeta, care ne-a explicat că tot mai multe tinere îi trec pragul pentru a se asigura că timpul va trece frumos peste ele.

 

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1