Orgasmul, cel mai bun analgezic

fata.jpg

cuplu sex orgasm parteneri relaţie
Orgasmul e o necesitate zilnică.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

E ceva ce stă între tine și o lume plină de lucruri productive: un orgasm! Dacă mulți dintre oameni văd sexul ca pe activitate recreativă, lasă-ne să-ți deschidem o portiță, pe care, poate, n-ai fi avut curaj să privești. Orgasmul ca o necesitate zilnică.

În decada a treia de viață, începând cu 20 de ani, încep anxietățile și grijile. Îți cauți „un job bun“ într-o perioadă în care joburile nu stau atârnate de gard, te străduiești să-ți pui la punct o carieră, poate îndrăznești să visezi la o casă... Între 30 și 40 de ani ești înglodată în datorii, anxietățile se adâncesc, la fel și migrenele.

Doctorii îți spun că asta face parte din procesul de îmbătrânire și-ți prescriu un castronel cu pilule care-ți alterează starea psihică, inducându-ți, vezi bine, un fals sentiment de liniște. Dar, în loc de Xanax, nu mai bine încerci tu un orgasm pe bază zilnică? 

 

Află mai multe despre beneficiile orgasmului pe www.clickpentrufemei.ro

 

Cât durează pasiunea

Ingrediente de bază pentru o partidă de sex memorabilă

Loading...

Citește și

  • Orgasmul feminin durează câteva secunde şi este urmat de un sentiment de relaxare. Dacă stimularea este continuată imediat după climax, partenera poate avea nou orgasm. Spre deosebire de bărbaţi, femeile pot ajunge iar pe culmile plăcerii fără o pauză de ţigară sau de pizza.

  • Studiile spun că unele femei simulează cel puţin un orgasm, în timp ce altele le simulează pe aproape toate, scrie www.jurgita.com. De ce se întâmplă acest lucru?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1