O tânără şi-a curăţat faţa cu bicarbonat de sodiu, de două ori pe săptămână. Rezultatul este uimitor!

masca-cu-bicarbonat-de-sodiu.jpg

O tânără şi-a curăţat faţa cu bicarbonat de sodiu, de două ori pe săptămână. Rezultatul este uimitor!
Sursa foto: Facebook

Bicarbonatul de sodiu este o adevărată comoară, mai ales în ceea ce priveşte tratamentele cosmetice. De aceea, îţi propunem să încerci o mască simplă, pe bază de bicarbonat de sodiu, pe care o poţi prepara chiar la tine acasă.

Este suficient să o aplici de două ori pe săptămână şi vei vedea îmbunătăţiri încă de la prima utilizare. Iată reţeta unei măşti pentru ten care conţine praful de bicarbonat de sodiu. Masca este ideală pentru tratamentul pleoapelor umflate, a cearcănelor şi a pungilor de sub ochi, portrivit a1.ro.
Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Alexandru Darie a murit! Anca Pandrea nu va merge la înmormântare: ”Nu am avut nimic unul cu celălalt!”
5 beneficii ale ceaiului. Remediul natural care tratează numeroase afecţiuni

 

Loading...

Citește și

  • Zemoase şi parfumate, caisele sunt adevărate remedii dulci pentru o mulţime de boli şi pentru frumuseţea ta.  O cură de două săptămâni, în care mănânci 500 g de caise zilnic, te va revigora şi-ţi va face plinul de vitamina A şi de oligoelemente.

  • Crampe, stări de nervozitate şi poftă de dulciuri? Nu totul trebuie să se rezume la asta! Iată câteva sfaturi pentru acele zile mai dificile ale lunii.

  • În lume, peste 12 milioane de persoane sunt diagnosticate cu această afecţiune. Maceratele la rece din muguri de plop, coada-calului, mesteacăn, mătase de porumb previn complicaţiile acestei boli. Tumorile benigne (necanceroase) de la nivelul rinichilor, de forma unor pungi cu conţinut lichid, nu necesită operaţie, dar determină apariţia unor complicaţii: hipertensiunea arterială sau chiar insuficienţa renală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1