O fotografie a motivat-o să revină la silueta din liceu, când avea minus 36 kg. Poze înainte şi după

rox.jpg

Roxana auzea des la cumpărături: «...pentru dumneavoastră nu avem ni­mic»
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Ce faci când nu te mai simţi bine în pielea ta? Când porţi mărimea XL la haine şi vânzătoarele îţi zic sec: „Pentru dumneavoastră nu avem nimic“? Deşi te macină complexele, încerci să te faci plăcută celor din jur, însă lupta e mai grea decât a celorlalţi, pentru că tu, mai întâi, trebuie să te placi pe tine. Roxana a ieşit victorioasă din bătălie şi ne-­a povestit în detaliu cum a „topit“ 36 de kilograme.

Nu a fost niciodată o „slăbuţă“, dar după ce a devenit pentru a doua oară mamă, şi-a dat seama că avea mai mult cu 20 kg, care îi îmbrăcau formele ei oricum plinuţe. Ajunsese la 94 kg, iar acestea se acumulaseră pe nesimţite, din cauza unei alimentaţii haotice, bogată în zaharuri şi carbohidraţi, adică dulciuri şi făinoase. 

Roxana, care era percepută de apropiaţi ca o mamă frumoasă cu doi co­pii, îşi dorea mai mult de la ea.

Era conştientă de cum arăta şi evident că era nemulţumită, așa că a ho­tărât să ia măsuri, că nu poate să mai continuie aşa, că viaţa ei nu poate fi dominată de acele kilograme în plus.

Citește aici când a fost momentul declanșator, care a determinat-o să spună stop! și ce a făcut mai exact, ca să scape de peste 36 de kg.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1