O cunoscută scriitoare dezvăluie 19 de secrete ale trupului perfect la 46 de ani

ioana-008.jpg

Ioana Lee a învățat în Japonia tot felul de trucuri de înfrumusețare
Ioana Lee a învățat în Japonia tot felul de trucuri de înfrumusețare

Singura româncă măritată cu un prinț japonez, cunoscută după ce a scris cărți legate de experiența ei pe trei continente, Ioana Lee s-a mai făcut remarcată cu un lucru – silueta perfectă la 46 de ani. Are 89-59-89 cm, la o înălțime de 1,70 m și 51 kg. Scriitoarea care pe 1 iunie va lansa a cincea carte, „19 secrete japoneze pentru o viață mai bună”, ne dezvăluie și nouă cele 19 lucruri care o ajută să se mențină în formă.

1. Nu fumez, nu beau alcool.

2. Fac mult sport

3. Pierd nopțile rar (doar ca să scriu)

4. Mănânc foarte des, cam de 5-6 ori pe zi, dar porții foarte mici.

5. Nu consum deloc carne de porc sau de vită. 

6. Mănânc dulciuri foarte rar sau doar atunci când vin în România 

7. Ca să păcălesc pofta de dulciuri, mănânc fructe, foarte multe afine, căpșuni și banane

8. Beau aproximativ 3-4 litri de apă pe zi.

9. Dimineața prefer fulgi de ovăz cu afine, nuci, scorțișoară și miere.

10. În timpul zilei, mănânc legume precum broccoli, morcovi, salată de roșii cu castravete și brânză degresată sau avocado.

11. Mănânc doar  pește - somon, ton, talapia, iar din carnea de pui prefer doar pulpele și pieptul la cuptor. 

12. Fac sport. Nu mă antrenez zilnic, dar de 3 ori pe săptămână am antrenamente foarte dure cu instructor de fitness. 

13. După antrenamente, imediat beau un smoothie cu pudră de proteină, colagen, lapte de alune, avocado, spanac, pătrunjel, kiwi, o linguriță de ulei de măsline și una cu miere. Nu sună gustos înșirate așa, dar în combinație iese un deliciu.

14. Beau multă apă cu lămâie care ajută la eliminarea grăsimilor care se tot încăpățânează să se adune pe abdomen.

ioana-016.jpg

Are 89-59-89 cm, o înălțime de 1,70 și 51 kg
Are 89-59-89 cm

15. Împotriva balonării, care se întâmplă des după 40 de ani, indiferent de cât de sănătos aș mânca, iau un medicament natural pe care îl cumpăr din România și îl dau și prietenelor mele din SUA). Și/sau cărbune pe care iarăși l-am găsit doar în România. 

16.  Nu fac excese de nici un fel.

17. Seara, fac o baie de 20 de minute cu săruri minerale, uleiuri esențiale și unt de cocos. Sărurile minerale detoxifică și ajută la ameliorarea durerilor musculare, uleiurile esențiale, precum levănțica sau eucaliptul, sunt pentru relaxare, iar untul de cocos pentru hidratarea pielii. 

18. Tot seara, la baie, îmi fac exfoliere pe tot corpul așa cum am învățat în Japonia. Folosesc o mănușă exfoliantă dintr-un material foarte dur și îmi fac o combinație de produse de exfoliere pe bază de zahăr și cafea măcinată. Pe acestea, le cumpăr, în general, direct din Japonia, dar sunt multe alte variante asemănătoare și aici, în Europa. 

19. Nu uit să îmi hrănesc sufletul pe partea spirituală, să evit stresul.

 

Ioana Lee este originară din Vălenii de Munte, dar a trăit pe trei continente și are o poveste impresionantă de viață. A părăsit România din dragoste pentru un prinț japonez, dar viața trăită în Asia a fost mult mai grea decat și-a inchipuit. A divorțat, iar de 13 ani este stabilită în Washington D.C. și măritată cu un potent om de afaceri.

Loading...