Nutriţionistul Mihaela Bilic, despre miturile din curele de slăbire: ”Uitaţi de biscuiţi fără zahăr”

mihaela-bilic-despre-diete.jpg

Nutriţionistul Mihaela Bilic, despre miturile din curele de slăbire: ”Uitaţi de biscuiţi fără zahăr”
Sursa foto: Facebook

Recunoscută pentru recomandările sale în materie de cure de slabire, nutriţionistul Mihaela Bilic desfiinţează mai multe mituri despre dietele pe care tot mai multe femei le urmează, fără să ţină seama de consecinţe.

Medicul explică, într-o postare făcute pe pagina sa de Facebook, cum putem slăbi sănătos, fără a cheltui o avere pe produsele de slăbit, care promit că te scapă de kilogramele în plus, care nu au zahăr, aditivi sau calorii.
"În lupta noastră eternă cu kilogramele în plus, suntem dispuşi să cumpărăm orice produs pe al cărui ambalaj există o promisiune cât de mică legată de slăbit. Fără să stăm prea mult pe gânduri cheltuim cu nonşalanţă bani mulţi pe batoane de slăbit, biscuiţi fără zahăr sau ciocolată diet chiar dacă gustul şi calitatea lor sunt îndoielnice. Pe principiul “suferă baba la frumuseţe”, înghiţim cu noduri tot felul de amestecuri dubioase, lipicioase şi cleioase- că atunci când vrei să slăbeşti, doar nu vrei să-ţi şi placă.”, a declarat ea.
Citește continuare articolului, aici! 
Citește și:
Totul despre cancerul de colon. Medic specialist: “Regimurile alimentare ţinute după ureche, una dintre cauze"
Horoscop weekend 23-25 august 2019! Planetele care guvernează iubirea sunt în Fecioară! Cum vor fi influenţate zodiile?

 

Loading...

Citește și

  • Din programul fiecătui weekend fac parte momentele de relaxare şi de răsfăţ gastronomic: adică o mâncare preferată, gustoasă şi sănătoasă. Desigur, răsfăţul gastronomic începe cu evaluarea caloriile conţinute de ingredientele folosite la prepararea meniului.

  • Începutul unei relaţii este acel moment în care avem ocazia de a cunoaşte cel mai bine viitorul partener şi pentru a demonstra cât interes avem faţă de acesta.

  • Un bucătar din Măgurele susţine că a găsit o cale de prevenirea a cancerului printr-o alimentaţie sănătoasă. Vally Bălăşoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucătărie împotriva cancerului şi a colesterolului din lume" şi spune că cine respectă reţetele sale nu va face niciodată cancer.