Moduri naturale de detoxificare

top-view-of-salad-with-cherry-tomatos-on-wooden-table_1150-256.jpg

detoxificare legume salata dieta slabit toxine
Salatele ajută la îmbunătățirea digestiei.
clickpentrufemei.ro

Organismul are nevoie primăvara de o detoxificare. Acest proces de eliminare a toxinelor și deșeurilor din corp poate fi făcut prin intermediul câtorva schimbări alimentare, și anume:

Mănâncă mai multe legume cu gust amar

Trebuie să existe un echilibru de arome în alimentaţia ta – sărat, dulce, acru şi amar -, care sunt necesare pentru curăţarea ficatului. Legumele cu gust amar precum usturoiul verde, păpădia, varză etc. Toate verdeţurile amare cu frunze sunt surse importante de substanţe nutritive şi au efect detoxifiant.

Bea apă cu suc de lămâie

Începe ziua bând un pahar de apă călduţă cu suc de lămâie. Vitamina C, potasiu, magneziu şi cupru – substanţe nutritive prezente în băutură ajută la asimilarea corectă a fierului şi calciului din celelalte alimente pe care le consumi. În plus, apa cu lămâie stimulează funcţia ficatului şi elimină toxinele deoarece acţionează ca un diuretic, combătând astfel şi retenţia de apă din corp.

Descoperă alte moduri naturale de detoxificare pe clickpentrufemei.ro.

 

Top 5 alimente pentru detoxificare

5 paşi ca să-ţi fortifici ficatul

Loading...