Moduri incredibile prin care poți păcăli pofta de dulce

1.jpg

pofta de dulce prajituri deshidratare insomnie lipsa somnului
Nevoia de a mânca alimente dulci poate fi provocată și de oboseală.
clickpentrufemei.ro

Oare există vreo femeie care se poate abține de la dulciuri? Eu încă n-am întâlnit! Chiar dacă ai cam exagerat cu deserturile, tot mai găsești motive ca să te răsfeți cu o bomboană. Mie mi se întâmplă des, dar încerc să înving pofta de dulce!

Bea multă apă

De multe ori, atunci când ești deshidratată, simți nevoia să mănânci ceva dulce. Ca să nu mai stai cu gândul la prăjitura din frigider, bea un pahar cu apă rece. Poți stoarce în apă și puțin suc de lămâie. Apa cu lămâie alcalinizează organismul și-l ajută să absoarbă mai bine elementele nutritive. Evită sucurile îndulcite sau carbogazoase și bea cel puțin 3 pahare de apă pe zi.

Fă mișcare

Atunci când te simți obosită, cafeaua este nelipsită, iar fără dulciuri nu faci față cerințelor de la muncă. Totodată, simți nevoia să consumi băuturi carbogazoase. Ei bine, pe lângă faptul că mișcarea îmbunătățește sănătatea fizică, te ajută să treci mai ușor și peste perioadele stresante. Așa că, data viitoare, când te simți abătută și pofta de dulce nu-ți dă pace, fă minimum 20 de minute de mișcare. Te vei simți mai bine și nu vei mai pofti la desert.

 

Află cum poți păcăli pofta de dulce pe clickpentrufemei.ro.

 

Ceaiul care elimină toxinele din organism

Cum alegi deodorantul

Loading...