Modele de unghii de Crăciun. Inspiră-te din cele mai interesante modele

Citeste tot despre: 

Te pregătești pentru Crăciun și cauți câteva modele interesante pentru unghii? Venim noi în ajutorul tău! Iată câteva modelele de unghii pentru Craciun care îți vor înveseli apariția de petrecere.

Dacă nu îți plac manichiurile elaborate, dar vrei să te bucuri de inspirația Crăciunului pe unghiile tale, poți alege modele mai simple. Oja roșie este o alegere potrivită pentru sărbători.

Modele de unghii de Crăciun

Dacă și se par prea simple, poți încerca oja cu sclipici roșu. Vor completa cu succes o ținută simplă purtată în seara de Crăciun.

Se poartă verdele. Unghiile verzi cu aplicații strălucitoare se pot asorta cu succes la o ținută roșie, neagră sau aurie. 

Fii discretă. Combină negrul cu încă o culoare. 

Dacă nu îți placee roșul și îți place să fii mai originală, fă-ți unghiile în cuoloarea preferată și adaugă câțiva fulgi de nea, sau alte modele specifice.

Vezi pe clickpentrufemei.ro cele mai in vogă modele pentru Crăciun 2018!

Cu ce te îmbraci dacă ești minionă, la petrecerea de Crăciun

Porți blugi skinny? Îți pot provoca probleme mari de sănătate

Loading...
 
 

Citește și

  • Cristina Mărgineanu , din Sibiu, este tehnician de unghii de patru ani, şi a descoperit foiţele de aur în urmă cu câteva luni, la târgurile de specialitate.

  • Nu e nevoie să mergi de fiecare dată la salon pentru a avea o manichiură impecabilă. Poţi să ţi-o faci singură, acasă. Pentru aceasta, trebuie să urmezi câteva sfaturi de la specialiştii brandului de oje Jessica, utile atât pentru sănătatea unghiei, cât şi pentru o cât mai mare rezistenţă a ojei.

  • Manichiura cu gel, folosită pentru obţinerea unui aspect uniform al unghiilor poate avea efecte negative pe termen lung, scrie Daily Mail citat de Mediafax. Razele ultraviolete care fixează unghiile constituie un real pericol pentru piele asemănător celui reprezentat de paturile solare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1