Măști din ingrediente naturale pentru pete și pistrui

pistrui.jpg

pistrui, pete, pigmentare, ten, crema hidratanta
Atât smântâna, cât şi laptele bătut sunt recomandate ca soluţii naturale care te pot scăpa atât de pete, cât şi de pistrui.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Imaginea a ajuns să joace un rol fundamental în ziua de astăzi. Dacă ai pistrui sau mici pete la nivelul feței și nu te împaci cu ele, este bine să știi că poți scăpa de ele cu ajutorul unor alimente din bucătăria ta. Uite cum te ajută și la ce să apelezi pentru a-ți îmbunătăți imaginea!

Dacă te-ai săturat să mai dai bani pe produsele dermato-cosmetice și vrei o variantă naturală, rapidă și eficientă pentru a trata simpaticii pistrui, trebuie să știi că primul pas pentru a diminua impactul lor este să-ți protejezi pielea de radiațiile ultraviolete cu produse care să-ți ofere gradul de protecție SPF necesar pentru pielea ta.

Mierea, un emoliant natural

Amestecă 4 linguri de miere de albine cu 2 linguri de apă, încălzește lichidul ușor și aplică-l apoi pe față în zonele cu pistrui. Mierea poți s-o combini și cu germeni de grâu sau cu iaurt, lasă-le să acționeze 10 -15 minute, apoi clătește bine față cu apă călduță.

Acidul lactic curăță zonele cu probleme

Atât smântâna, cât și laptele bătut sunt recomandate ca soluțiilnaturale care te pot scăpa atât de pete, cât și de pistrui. Ambele au la bază acid lactic.
Cea mai bună metodă de a te bucura de efectul lor este să le aplici pe față zilnic și să le lași să acționeze cel puțin 15 minute. La final, le ștergi cu un șervețel, apoi aplici o cremă hidratantă. Este indicat să apelezi la iaurturi naturale fără coloranți sau conservanți și eventual să le combini cu suc de lămâie.
 O metodă mult mai simplă şi accesibilă este să aplici suc de lămâie direct pe zonele afectate cu o dischetă demachiantă. Petele vor dispărea treptat, iar chipul tău va fi mai curat deoarece astfel se va îndepărta și excesul de sebuum.

Hreanul, un bun decolorant natural

Probleme de pigmentare ale feței dispar ca prin minune cu hrean. Atât sucul, cât și oţetul de hrean te pot ajuta să scapi de pete şi să îți decolorezi pistruii. Tamponează uşor zonele afectate după ce în prealabil ai curățat zona, apoi clăteşte-ţi tenul din abundenţă cu apă călduță.

Află pe clicksanatate.ro ce alte metode naturale alungă pistruii și petele!

Pătrunjelul și lămâia îți protejează ficatul

Cum să vopsești natural ouăle de Paște

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1