Mască pentru căderea părului. Combină uleiul de ricin cu trei picături de coniac, face minuni

remedii.jpg

Mască pentru căderea părului. Combină uleiul de ricin cu trei picături de coniac, face minuni
Sursa foto: Facebook

Părul tău este tot mai tern, nu mai are strălucire şi cade fără oprire? Poţi încerca să foloseşti măşti naturale, preparate chiar la tine acasă, pe bază de uleiuri. Uleiul de ricin, de exemplu, este unul dintre cele mai populare în materie de îngrijire a podoabei capilare şi are numeroase beneficii.

Uleiul de ricin poate fi folosit ca atare sau combinate cu alte ingrediente, în funcţie de nevoile părului tău, este ieftin şi, cel mai important, nu este nevoie să petreci ore în şir la salon pentru tratamente costisitoare.

Citește continuarea articolului, aici! 

Citește și: 

Dieta cu cartofi durează 3 zile, iar rezultatele sunt uimitoare. Află schema de alimentaţie!

Cum cureţi grăsimea de pe tigaie rapid şi ieftin! Trucul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină

Loading...
 
 

Citește și

  • Orice femeie îşi doreşte să aibă un ten neted şi curat până la adânci bătrâneţe. Din păcate, un duşman de temut al femeilor de orice vârstă sunt ridurile.

  • Zemoase şi parfumate, caisele sunt adevărate remedii dulci pentru o mulţime de boli şi pentru frumuseţea ta.  O cură de două săptămâni, în care mănânci 500 g de caise zilnic, te va revigora şi-ţi va face plinul de vitamina A şi de oligoelemente.

  • În ultima perioadă a crescut frecvenţa parazitozelor. Specialistul Click!, dr. Cristina Bălănescu, ne spune ce plante ne vin în ajutor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1