Mărirea sânilor natural. Iată câteva metode simple!

marire_sani_natural.jpg

marire sani, sani, femei, obsesii, marime
Consumul alimentelor bogate în proteine este o altă metodă pentru a crește în mod natural sânii.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Cu toate ne dorim să avem un bust generos, însă nu toate am fost înzestrate de la mama-natură. Dacă nu vrei să apelezi la bisturiu, există câteva moduri de mărire a sânilor natural. Iată câteva metode simple!

Dacă ai frică de operații sau nu vrei să riști o eventuală complicație la operațiilor de mărire a sânilor cu silicoane, poți avea bustul visat și prin alte modalități.

Mărirea sânilor natural. Metode simple. Băutură de papaya

Studiile au arătat că există un mod natural prin care îți poți crește natural sânii printr-o băutură pe bază de suc de papaya și lapte. Substanțele nutritive și vitaminele din această băutură stimulează creșterea sânilor. Este important să bei câte un pahar din această băutură zilnic. La fel de eficientă este și pulpa de papaya, dacă mănânci câte un fruct pe zi.

Mărirea sânilor natural. Metode simple. Exercițiile

Există câteva tipuri de exerciții pe care le poți face pentru a stimula creșterea sânilor. Mușchiul pectoral este ca oricare alt mușchi, și poate fi dezvoltat prin exerciții susținute. Așadar, înscrie-te la o sală și află care sunt cele mai recomandate exerciții.

Află pe clickpentrufemei.ro și alte metode naturale prin care să iți mărești sânii. 

loading...
Loading...

Citește și

OKMAGAZINE.RO0
1
OKMAGAZINE.RO: 0
OKMAGAZINE.RO1